BLOG

O mulţime de posibilități se aștern chiar în acest moment la picioarele tale.
Dacă vrei poți deveni un GENIU. Scrisul e întotdeauna eliberator.
El scoate informația din locul cel mai tainic al sufletului ca să o readucă în Sufletul Lumii.
Povestea ta există deja, iar scrisul e călătoria către propria ta poveste.
Povestea e în ADN!

„Geniul este 1% inspirație şi 99% transpirație.” Thomas Edison

Te iau cu mine și plecăm în călătoria noastră spre a deveni scriitori. „Transpirația” nu va fi rezultatul unei munci plictisitoare și grele, ci mai degrabă al unui joc, fie că vrem să învățăm să scriem scrisori, povești, romane, piese de teatru, scenarii de film, prezentări sau, pur şi simplu, vrem să ținem un jurnal sau un blog. Sau poate avem o pagină de bussines pe Facebook. Totul trebuie să fie scris după principiile storytelling-ului.
Tu ai idei, iți vâjâie capul de întâmplări, ai trăit o grămadă de peripeții, dar poate ai o reținere atunci când vrei să pui totul pe hârtie. De ce se întâmplă acest lucru? Poate pentru că nu poți să te conectezi atât de ușor pe cât ai vrea la starea de scris, la fluxul de a scrie. Se mai poate să nu știi încă să construiești o structură viabilă, credibilă, interesantă. Arta de a construi o structură în text stă la baza succesului acestuia.
Ce este structura când e vorba de scris? E simplu! Structura unui text e ca și planul casei în ArchiCAD ori precum crochiul în cazul unui designer vestimentar. Totul în lume are o structură, pornește de la o informație care se grupează, chiar și TU ai una în miezul propriului tău ADN.
Povestea e în ADN este un concept de cursuri de scriere creative cu scopul de a te descoperi pe tine cel care crezi acum că nu ști să scrii prea bine, însă vei afla că o comoară, o sursă inepuizabilă de creativitate se află deja chiar în interiorul tău, chiar în miezul ființei tale. Știu, par cuvinte mari și totuși au mai fost oameni care s-au lecuit de scepticism la cursurile mele și au început nu doar să scrie, ci chiar să scrie foarte bine. La final toți s-au bucurat că scrisul nu mai înseamnă o piatră de hotar, ci a devenit o activitate pe care o fac cu bucurie.

 

"Nu există un înţeles universal la care să ajungem cu toţii, nu există decât înţelesul pe care îl dăm noi vieţii noastre, un înţeles propriu, un scenariu propriu, un roman propriu, o carte a vieţii fiecăruia.” ANAIS NIN

Featured Book

Books Categories

Newsletter

Make sure you don't miss anything!
//melaniakaitor.com/wp-content/uploads/2019/12/dancer.png
  • Clean Desk
    Powder chocolate halvah pastry sweet fruitcake candy canes. Gingerbread liquorice sweet roll cupcake fruitcake cotton candy chupa chups cookie.
  • Defined Working Times
    Powder dragée lollipop chocolate bar marshmallow. Cake powder lollipop wafer sesame snaps sweet roll. Toffee bonbon fruitcake sweet lemon drops. Dessert tootsie roll tootsie roll macaroon jelly-o.
  • No Distractions
    Dragée tart marshmallow wafer oat cake Chocolate bar jelly-o marzipan candy canes. Jujubes soufflé pastry donut jelly liquorice gummies. Fruitcake topping icing ice cream jelly-o macaroon.

Creativity is putting your imagination to work, and it's produced the most extraordinary results in human culture.

Ken Robinson